BTS KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.

2011 yılında temelleri atılan BTS Group, 2018 yılı itibariyle yapay zekâ tabanlı programlanabilir altyapılara odaklanarak teknoloji üreticisine dönüşüm sürecini gerçekleştirmiştir. Türkiye’nin SDx ve ICT Otomasyon alanındaki ilk Ar-Ge merkezi olan teknoloji üssümüz BTS LABS’ı hayata geçirerek teknolojiyi kendi ülkemizde geliştirmekteyiz. Ar-Ge merkezimizde yeni nesil SDN (Software Defined Networking), SDDC (Software Defined Data Center) ve yapay zekâ tabanlı programlanabilir çözümler üzerine çalışmalar yapmaktayız. BTS Sybelle Sanallaştırma Platformu , BTS Sybelle Hiper Bütünleşik Platform, BTS Olympos Ağ Otomasyon Platform ürünlerimiz ile yenilikçi bir Türk teknoloji üreticisi olarak dünya devlerinin hakimiyetinde olan pazarlara girmenin gururunu yaşıyoruz. 


BTS LABS'ın başlıca hedefleri arasında, yerli ve milli teknolojilerin geliştirilmesi, akademik ve sektörel iş birliklerinin kurulması, inovasyon ekosistemine katkı sağlanması ve genç yeteneklerin desteklenmesi yer almaktadır. Teknoloji üssü BTS LABS’ta gerçekleştirilen çalışmalarla, Türkiye'nin dijital geleceğini şekillendirecek yenilikçi çözümler üretilmekte ve ülkenin bilişim teknolojileri alanındaki rekabet gücünü artıracak katma değerli ürünler geliştirilmektedir. 


BTS Group, yoğun AR-GE çalışmalarını sürdürürken sektörel ve akademik bilgi alışverişini  desteklemek amacıyla ülkenin önde gelen akademik kurumlarıyla da iş birlikleri kurmaktadır. İTÜ Yapay Zekâ ve Veri Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, İTÜ Bilişim Fakültesi, Türk  Alman Üniversitesi ve ODTÜ gibi kurumlarla yapılan iş birlikleri, sektördeki bilgi ve deneyim paylaşımını güçlendirmekte ve BTS Group'un vizyonunu desteklemektedir. İstanbul Teknik Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliği sonucunda hayata geçen İTÜ-BTS AI LAB yapay zekâ laboratuvarında, makine öğrenmesi, derin öğrenme, pekiştirmeli öğrenme, dijital ikiz ağlar, yapay sinir ağları ve doğal dil işleme gibi alanlarda yoğun araştırmalar yürütülmektedir.


BTS Group, sektördeki on yılı aşkın zengin tecrübesi sayesinde, sektörün önde gelen üretici ve  bulut firmalarıyla "Technology Alliance" düzeyinde iş birliktelikleri kurarak küresel pazardaki konumunu güçlendirirken, yerli üreticilerle gerçekleştirilen iş birlikleri sayesinde deTürkiye’deki bulut sağlayıcıların ve kurumların tüm bilgi sistem alt yapılarının yerli hale getirilmesi sağlanmaktadır. 




Veri & Bilgi Yönetimi Teknolojisi (Data & Information Management Technology)

Matematiksel Model Geliştirme (Mathematical Modeling Development)

Yüksek Bütünlüklü ve Emniyet Kritik Sistemler (High Integrity and Safety Critical Computing)

Ağ Yönetim Sistemleri (Network Management Systems)

Bilgi Yönetim ve Dağıtımını Destekleyen Alt Yapılar (Infrastructure to Support Information Management & Dissemination)

Yazılım Tanımlı Veri Merkezi (SDDC)

Sunucu ve Depolama Sanallaştırma (Server and Storage Virtulization)

Sanal Ağ (Virtual Network)

Ağ Otomasyonu (Network Automation)

Sadece Üye Firmalarımız Yararlanabilir.

Firmaya iletmek istediğiniz taleplerinizi bu formu doldurarak iletebilirsiniz.